8K Dizajn

info@8k.si

1
Fotografij

Digitalna agencija 8k

Spodbudite vaše poslovanje z digitalno agencijo, ki je vedno na tekočem z najnovejšimi trendi v hitro spreminjajočem se sodobnem digitalnem okolju. Poskrbeli bomo za spletni in mobilni marketing. 

Seveda bomo poskrbeli tudi za učinkovito delovanje vaše spletne strani, ki bo s sodobnimi prostopi vedno v vrhu spletnih iskalnikov. Naj bo spletna vsebina odlična izkušnja za bodoče kupce, naj vaš posel zacveti s sodobnimi marketinškimi pristopi.

Graphic design

Marketing

Photography

Naše delo v 6 korakih

01.

Analiza

Skupaj z vami bomo analizirali vaše vsebine in trenutne marketinške pristope.

02.

Strategija

Naredili bomo strategijo, pisano na kožo vašemu poslovanju.

03.

Oblikovanje

Naši odlični oblikovalci in razvijalci bodo oblikovali vsebine v skladu z najnovejšimi pristopi, ki bodo prijazne in privlačne vašim bodočim strankam.

04.

Razvoj

Naši odlični oblikovalci in razvijalci bodo oblikovali vsebine v skladu z najnovejšimi pristopi, ki bodo prijazne in privlačne vašim bodočim strankam.

05.

Izvedba

Izvedbo prepustite nam, v tem smo vrhunski strokovnjaki.

06.

Svetovanje

Ko je vaše podjetje na spletu in posel cveti, naš projekt še ni končan. Ves čas bomo z vami in vam pomagali pri nadaljnih korakih.

Kdo smo?

Smo ekipa strokovnjakov s področja marketinga, spletnega oblikovanja, fotografije in programiranja. Celotna ekipa za naše stranke ustvarja čudovite in uspešne zgodbe v spletnem poslovanju. Vrhunsko oblikovanje dopolnimo z visokokakovostnimi fotografijami, ki so eden najpomembnejših faktorjev dobrega marketinga.

Naša misija

Naše znanje in izkušnje želimo deliti z vami in združiti z vašim poslovanjem in cilji podjetja. Spletne strani podjetja so njegova vizitka, ki jo vidi ves svet. Če ni vrhunsko in strateško izdelana, boste namesto privabljanja strank dosegli prav nasprotni učinek. Zaupajte nam in postanite naš novi spletni partner.

Naše storitve

Zakaj izbrati nas?

Ker smo uspešni in ker je našo uspešnost mogoče vedno izmeriti in potrditi z rezultati poslovanja. Ker imamo vrsto zadovoljnih strank in referenc na svetovnem spletu

Nekaj številk

Naši rezultati v številkah.

1
Zadovolnjih strank
100
Zaključenih projektov
1
Let Izkušenj